Menu:

 

 

 

 


 

Enllaços

Ajuntament de Banyoles
Bloc d'urbanisme
Especulació urbanística
Sous ERC
Opinió CUP Girona sous ERC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En el punt de mira

100 dies de gràcia? Ni somiar-ho
La mala maror sembla no tenir aturador en els plens de l'Ajuntament. A les files d'ERC Banyoles no se'ls hi dona bé trobar-se a l'altre costat, d'oposició. Han donat fe del seu legítim dret a criticar les actuacions de l'actual equip de govern però han obviat l'habitual marge de 100 dies per deixar fer a qui ara regeix els destins de la ciutat.

L'agre polèmica del tanatori, la discussió sobre l'ubicació de l'Espai Jove, la possible denúncia a Cultura per unes lloses tallades al carrer Sant Pere, tots ells episodis emmarcats dins del plaç de "gràcia” i que reafirmen la manca absoluta de fair play d'ERC. Un comportament, dels qui han perdut, potser propiciat per la suspensió del cànon de l'aigua per regar, la modificació del reglament general d'usos, el plantejament d'una nova pista d'atletisme (la del Parc de la Draga, ERC va deixar-la a mig fer i no compleix les mides reglamentàries) o per una raó més simple, la incapacitat d'encaixar uns resultats electorals adversos.

‭Uns resultats que van caure com un gerro d'aigua freda a una teòrica esquerra banyolina, amb una facció ara convertida en “galàctica” amb espectaculars sous de 70.000€ anuals, impulsora de polítiques de creixement urbanístic sobredimensionats de caire especulatiu (construcció de 2000 habitatges els propers 4 anys), i amb un tarannà més propi d'altres èpoques que del segle XXI. Detalls que no varen passar desapercebuts per un electorat que no va dubtar en penalitzar-los donant la confiança a altres opcions polítiques.

Iniciativa per Catalunya els Verds s'ha mantingut al marge de les polèmiques estiuenques i de moment tot indica que la seva oposició serà de caire constructiu.

Salvador Salrà